Våra tjänster

Vi tar ett helhetsansvar för ditt företags redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Se oss som ditt företags egna, effektiva och trygga ekonomiavdelning.

Redovisning

När du låter oss sköta din bokföring, vill vi att du ska se det som en investering i din egen verksamhet. Tillsammans lägger vi upp rutiner för hur det löpande arbetet ska fungera så smidigt som möjligt. Det frigör tid för dig att fokusera på din kärnverksamhet och dina affärer.

Olika företag har olika behov och förutsättningar vilket innebär att vi är flexibla vad gäller kundanpassade lösningar, oavsett bolagsform samt ekonomisystem. Vi utför arbetet antingen på plats hos er eller på något av våra kontor.

Självklart är vi anslutna till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) och följer REKO (svensk standard för redovisningstjänster) samt gällande regelverk för bokföring.

Inom området redovisning hjälper vi dig med:

Bokslut & årsredovisning

Att löpande ha god insikt i ditt företags ekonomi är en trygghet för dig. Våra redovisningskonsulter hjälper dig att upprätta löpande månadsbokslut och ger dig samtidigt rapporter. Så att du alltid har full kontroll.

När verksamhetsåret är slut sammanställer vi ett årsbokslut med inkluderade bokslutsbilagor. Självklart hjälper vi dig även med årsredovisning och bolagsstämmoprotokoll – upprättat enligt det regelverk som gäller för just ditt företag. Bokslutsrapport lämnas vid önskemål av våra auktoriserade redovisningskonsulter.

Inom området bokslut och årsredovisning hjälper vi dig med:

Deklaration

På Admit ligger vi alltid i framkant när det gäller kompetens kring ditt företags deklaration och skatteberäkning.

Vi uppdaterar oss självklart löpande med viktig information och nyheter. Och naturligtvis bistår vi dig med din privata inkomstdeklaration om du vill.

Inom området deklaration hjälper vi dig med:

Lönehantering

Våra specialiserade lönekonsulter har erfarenhet av arbete med allt från små till stora företag inom många olika verksamhetsområden och kollektivavtal. Vi på Admit strävar efter att anpassa oss efter kundens behov och önskemål.

Vi hjälper företag löpande med löneberäkning inklusive hantering av förmåner och tjänsteresor samt utlägg. Varje månad beräknas en aktuell semesterskuld per anställd.

Vi hanterar inlämning av månatliga uppgifter till Skatteverket, rapportering till Fora och Collectum och tar fram uppgifter till årsredovisningen. Vi hjälper även till vid förfrågningar från SCB och arbetsgivarorganisationer samt är behjälpliga med arbetsgivarintyg.

Inom området lönehantering hjälper vi dig med:

Rådgivning

Som företagare stöter du alltid på frågor. Ofta handlar det om skatter, regler, rutiner och datum.

Du kanske ska starta ett nytt bolag och har frågor kring bolagsbildning. Eller så ska ni bli fler eller färre ägare. Vad gäller då? Vi har alltid svaren. Och skulle det mot förmodan vara något vi inte vet, tar vi reda på det.

Kom till oss när du har frågor – så kan du känna dig tryggare i ditt företagande.

Inom området rådgivning hjälper vi dig med: